top of page

Portréfotózás

RENDELKEZÉSRE ÁLLNAK-E RUHÁK?

Nálam főként kismamaruhák vannak, viszont ennek az a szépsége, hogy nem mindegyik kizárólag kismamáknak jó, ezeket ide kattintva tudod megnézni.


Illetve van néhány kis/nagylány ruhám, ezeket pedig ide kattintva tudod megnézni. (feltöltés alatt...)


Ha szeretnél a stúdióból választani ruhát, akkor a fotózás hetén mindenképp küldd el nekem a választott ruhák képét vagy kódját hogy elő tudjam készíteni őket, mire jössz.

HOGYAN LEHET KÉSZÜLNI A PORTRÉFOTÓZÁSRA?

Mindenképpen jó ötlet a fotózás előtt inspirációt gyűjteni, hogy lásd milyen pózok a szimpatikusak és/vagy természetesek. Nyugodtan nézz szét Pinterest-en, Instagram-on, vagy akár próbálgass különböző beállításokat a tükör előtt.

A lényeg, hogy minél felszabadultabb legyél, én nem foglak kontrollálni, nyugodtan engedd magad. Érdemes 2 kattintás között akár egy picit új arckifejezést kipróbálni. Sokszor egy fél mozdulat is elég ahhoz, hogy más hatást keltsen a kép, így változatos galériát tudunk együtt összehozni.

 

Természetesen rám is bízhatod magad, de ha van kedved és időd is engedi, jó ötlet körbenézni az interneten a fotózás előtt.

Leírás_portré_01.jpg

SMINKKEL, FRIZURÁVAL HOGY ÉRDEMES KÉSZÜLNI?

Én mindig azt veszem észre rajtatok, hogy ad egy plusz magabiztosságot, amikor szépen meg van csinálva a hajatok, van egy pici (vagy éppen több, ha úgy szereted) smink az arcotokon.  Természetesen mindenki maga dönti el, hogy ezek fontosak-e számára, de én semmiképp se vagyok ellene.

Ezeket a szolgáltatásokat én nem tudom biztosítani, de ajánlást szívesen adok, ha itt helyben (Sándorfalván) mennétek  fodrászhoz vagy sminkeshez.

Leírás_portré_02.jpg
 • Mikor fotózol? Mikorra tudsz időpontot adni?
  Stúdiós fotózás esetén reggel, délelőtt és koradélután tudok fotózni. Szabadtéri fotózás esetén naplemente előtt 1-1,5 órával kezdünk, mert ilyenkor már egész alacsonyan van a nap, és az igazán szép fényeket ebben az időben kapjuk el. Jelenleg Sándorfalva és környkén lévő helyszíneken tudok fotózni. Kérlek ezt figyelembe véve keress meg időpontegyeztetéssel.
 • Hogyan lehet időpontot kérni?
  Időpontot írásban, (email-ben vagy Facebook-on belső üzenetben) egyeztetünk. Telefonon keresztül azért nem szeretek időpontot egyeztetni, mert nyugodtabbnak érzem magam, ha minden írásban szerepel. Így könnyebb visszakövetni, hogy kinek mit írtam, illetve, hogy Nektek milyen kéréseitek voltak felém esetlegesen. Meg persze a telefont nem tudom felvenni, ha épp dolgozok, viszont az üzenetet mindig megkapom.
 • Mennyivel hamarabb érdemes időpontot kérni?
  Legalább 3 héttel hamarabb érdemes bejelentkezni hozzám, hogy könnyebben találjunk időpontot fotózásra. Minél hamarabb, annál jobb. Kismama- és szülinapi fotózásoknál érdemes 4 héttel hamarabb felvenni a kapcsolatot, mint ahogy jönnétek, hogy biztosan találjunk megfelelő időpontot, hiszen itt nem nagyon lehet csúsztatni heteket.
 • Lehet-e fotózáscsomagokat kombinálni?
  Csomagok kombinációjára nincs lehetőség, ilyenkor arra kérlek titeket hogy inkább keressünk 2 külön időpontot.
 • Lehet-e plusz képeket rendelni?
  Természetesen van lehetőség a csomagon felül is képeket választani. Ára: 1-9 db plusz kép esetén: 1.400 Ft/kép ; 10 db plusz képtől kedvezményes ár: 1.200 Ft/kép
 • Ajándékutalványt lehet-e venni?
  Igen, tudtok fotózást ajándékozni ajándékutalvány formájában, amit vagy a stúdiómban tudtok megvásárolni előre megbeszélt időpontban. Vagy van lehetőség digitális ajándékutalvány vásárlására is.
 • Hogy van nyitva a stúdió? Lehet-e személyesen keresni?
  Nincs határozott nyitvatartási idő, hiszen mindig máskor vannak fotózások, így azokban az időkben mindig zárva vagyok. Kérlek minden esetben üzenetben vagy email-en keresztül keressetek, ne a stúdióban.
 • Esküvőfotózást, ballagást, keresztelőt vállalsz-e?
  Esküvőfotózással, keresztelő fotózással, ballagás fotózással illetve egyéb rendezvény/esemény fotózással nem foglalkozom. Szolgáltatások menüpontban megtalálod a nálam választható fotózásokat.
 • Szabadtéri fotózás esetén hogy történik a helyszínválasztás?
  Sokszor a legegyszerűbb helyszínek bizonyulnak a legjobbnak: egy mező, búzaföld vagy éppen egy nádas melletti kis tisztás. Természetesen a helyszínválasztást nagyban befolyásolja az időjárás, illetve, hogy éppen mi van virágzóban. Jelenleg Sándorfalva és környékén lévő helyszíneken tudok fotózni. Amennyiben ez megfelel, keress bátran! :)
 • Mi történik rossz idő esetén szabadtéri fotózásnál?
  Én általában az erős szelet és/vagy esőt tekintem rossz időnek, ha csak felhős az ég, mi ugyanúgy tudunk fotózni. Amennyiben úgy látjuk aznap, hogy esni fog, vagy erős széllökések várhatóak, keresünk egy másik időpontot, ami Nektek és nekem is jó.
 • Hogy történik a fizetés?
  A fotózás után tudtok fizetni készpénzben vagy átutalással. Egyelőre bankkártyás fizetés nem megoldható, de a jövőben szeretném ezt a szolgáltatást is biztosítani.
 • Mikor kapjuk meg a képeket?
  Fotózás után a képeket átválogatom, ami technikailag nem megfelelő, azokat kiszűröm. Ezekből összeállítok egy galériát (kb. 60-80 db kép kicsinyített méretben, vízjellel ellátva, amiknek letöltése, 'print screen'-elése/kifényképezése nem engedélyezett), amit a fotózás után 3-4 nappal küldök el Nektek. A képek kiválasztására 7 nap áll rendelkezésetekre (ha valamiért úgy látjátok,hogy nem lesz elég a 7 nap, semmi gond, csak szóljatok kérlek előre).Miután kiválasztjátok a Nektek tetsző képeket, én azokat szerkesztem/retusálom és a kiválasztás után 1-2 héten belül digitálisan küldöm. Nyers képek nem kerülnek átadásra.
 • Nyers képeket megkapjuk-e?
  Nyers képek nem kerülnek átadásra, mivel azok nem reprezentálják 100%-osan a munkámat, elképzelésemet, stílusomat.
 • Milyen formában kapjuk meg a képeket?
  A képek digitálisan (Google Drive-on keresztül) kerülnek átadásra.
 • A plusz képek árát hogyan tudjuk rendezni?
  A plusz képek árát átutalással tudjátok rendezni, amihez előtte elküldöm a számlát. A számla kiállításához egy nevet és címet fogok kérni.
 • Később is lehet még képet választani?
  Természetesen lehet. Viszont a galéria törlésre kerül miután kiválasztottátok a képeket. Így ha később is szeretnétek még rendelni, írjatok egy üzenetet, és feltöltöm újra a galériátokat.
bottom of page