top of page

Családi fotózás

MILYEN RUHÁBAN ÉRDEMES JÖNNI?

Elsősorban olyan ruhákat válasszatok, amiben jól érzitek magatokat, hiszen senki se szeret feszengeni :) Ha megfogadjátok a tanácsomat, érdemes egymással harmonizáló színeket választani, mert rengeteget tud hozzáadni a képekhez, ha picit össze vagyunk öltözve. Tapasztalatom alapján föld színekkel nem tudtok melléfogni. Szuper választás a bézs, fehér, szürke, barna, mustársárga, terrakotta, olivazöld mindenféle kombinációja.

 

Egy és három éves kor közötti picúroknak a stúdióban lévő ruhácskákból is tudtok választani, amiket ide kattintva tudok megnézni. Ha élnétek ezzel a lehetőséggel, akkor a fotózás hetén mindenképp küldjétek el nekem a választott ruhák képét vagy kódját, hogy elő tudjam készíteni őket, mire jöttök.

HÁNYAN LEHET JÖNNI CSALÁDI FOTÓZÁSRA?

A stúdió méretéből adódóan maximum 5-6 ember (a gyerekek is beleszámítanak ebbe) tud kényelmesen elférni a fotózás alatt, így ennél nagyobb 'csoportnak' sajnos a stúdiós fotózás nem kivitelezhető. Ez esetben a szabadtéri fotózást szoktam javasolni, amennyiben az időjárás is alkalmas rá.

Leírás_családi_01.jpg

LEHET-E CIPŐBEN LENNI A FOTÓZÁSON?

Igen, fotózkodhattok cipőben is. Ebben az esetben viszont az a kérésem, hogy külön hozzátok a cipőket, amiknek előtte megtakarították a talpát/oldalát, hogy ne koszolódjanak a hátterek, szőnyegek.

Leírás_családi_02.jpg

KISÁLLATOT LEHET-E HOZNI FOTÓZÁSRA?

Sajnos kisállatot nem tudtok hozni a stúdióba, de szabadtéri fotózásra ő is eljöhet veletek.

 • Mikor fotózol? Mikorra tudsz időpontot adni?
  Stúdiós fotózás esetén reggel, délelőtt és koradélután tudok fotózni. Szabadtéri fotózás esetén naplemente előtt 1-1,5 órával kezdünk, mert ilyenkor már egész alacsonyan van a nap, és az igazán szép fényeket ebben az időben kapjuk el. Jelenleg Sándorfalva és környkén lévő helyszíneken tudok fotózni. Kérlek ezt figyelembe véve keress meg időpontegyeztetéssel.
 • Hogyan lehet időpontot kérni?
  Időpontot írásban, (email-ben vagy Facebook-on belső üzenetben) egyeztetünk. Telefonon keresztül azért nem szeretek időpontot egyeztetni, mert nyugodtabbnak érzem magam, ha minden írásban szerepel. Így könnyebb visszakövetni, hogy kinek mit írtam, illetve, hogy Nektek milyen kéréseitek voltak felém esetlegesen. Meg persze a telefont nem tudom felvenni, ha épp dolgozok, viszont az üzenetet mindig megkapom.
 • Mennyivel hamarabb érdemes időpontot kérni?
  Legalább 3 héttel hamarabb érdemes bejelentkezni hozzám, hogy könnyebben találjunk időpontot fotózásra. Minél hamarabb, annál jobb. Kismama- és szülinapi fotózásoknál érdemes 4 héttel hamarabb felvenni a kapcsolatot, mint ahogy jönnétek, hogy biztosan találjunk megfelelő időpontot, hiszen itt nem nagyon lehet csúsztatni heteket.
 • Lehet-e fotózáscsomagokat kombinálni?
  Csomagok kombinációjára nincs lehetőség, ilyenkor arra kérlek titeket hogy inkább keressünk 2 külön időpontot.
 • Lehet-e plusz képeket rendelni?
  Természetesen van lehetőség a csomagon felül is képeket választani. Ára: 1-9 db plusz kép esetén: 1.400 Ft/kép ; 10 db plusz képtől kedvezményes ár: 1.200 Ft/kép
 • Ajándékutalványt lehet-e venni?
  Igen, tudtok fotózást ajándékozni ajándékutalvány formájában, amit vagy a stúdiómban tudtok megvásárolni előre megbeszélt időpontban. Vagy van lehetőség digitális ajándékutalvány vásárlására is.
 • Hogy van nyitva a stúdió? Lehet-e személyesen keresni?
  Nincs határozott nyitvatartási idő, hiszen mindig máskor vannak fotózások, így azokban az időkben mindig zárva vagyok. Kérlek minden esetben üzenetben vagy email-en keresztül keressetek, ne a stúdióban.
 • Esküvőfotózást, ballagást, keresztelőt vállalsz-e?
  Esküvőfotózással, keresztelő fotózással, ballagás fotózással illetve egyéb rendezvény/esemény fotózással nem foglalkozom. Szolgáltatások menüpontban megtalálod a nálam választható fotózásokat.
 • Szabadtéri fotózás esetén hogy történik a helyszínválasztás?
  Sokszor a legegyszerűbb helyszínek bizonyulnak a legjobbnak: egy mező, búzaföld vagy éppen egy nádas melletti kis tisztás. Természetesen a helyszínválasztást nagyban befolyásolja az időjárás, illetve, hogy éppen mi van virágzóban. Jelenleg Sándorfalva és környékén lévő helyszíneken tudok fotózni. Amennyiben ez megfelel, keress bátran! :)
 • Mi történik rossz idő esetén szabadtéri fotózásnál?
  Én általában az erős szelet és/vagy esőt tekintem rossz időnek, ha csak felhős az ég, mi ugyanúgy tudunk fotózni. Amennyiben úgy látjuk aznap, hogy esni fog, vagy erős széllökések várhatóak, keresünk egy másik időpontot, ami Nektek és nekem is jó.
 • Hogy történik a fizetés?
  A fotózás után tudtok fizetni készpénzben vagy átutalással. Egyelőre bankkártyás fizetés nem megoldható, de a jövőben szeretném ezt a szolgáltatást is biztosítani.
 • Mikor kapjuk meg a képeket?
  Fotózás után a képeket átválogatom, ami technikailag nem megfelelő, azokat kiszűröm. Ezekből összeállítok egy galériát (kb. 60-80 db kép kicsinyített méretben, vízjellel ellátva, amiknek letöltése, 'print screen'-elése/kifényképezése nem engedélyezett), amit a fotózás után 3-4 nappal küldök el Nektek. A képek kiválasztására 7 nap áll rendelkezésetekre (ha valamiért úgy látjátok,hogy nem lesz elég a 7 nap, semmi gond, csak szóljatok kérlek előre).Miután kiválasztjátok a Nektek tetsző képeket, én azokat szerkesztem/retusálom és a kiválasztás után 1-2 héten belül digitálisan küldöm. Nyers képek nem kerülnek átadásra.
 • Nyers képeket megkapjuk-e?
  Nyers képek nem kerülnek átadásra, mivel azok nem reprezentálják 100%-osan a munkámat, elképzelésemet, stílusomat.
 • Milyen formában kapjuk meg a képeket?
  A képek digitálisan (Google Drive-on keresztül) kerülnek átadásra.
 • A plusz képek árát hogyan tudjuk rendezni?
  A plusz képek árát átutalással tudjátok rendezni, amihez előtte elküldöm a számlát. A számla kiállításához egy nevet és címet fogok kérni.
 • Később is lehet még képet választani?
  Természetesen lehet. Viszont a galéria törlésre kerül miután kiválasztottátok a képeket. Így ha később is szeretnétek még rendelni, írjatok egy üzenetet, és feltöltöm újra a galériátokat.
bottom of page