top of page

Szülinapi fotózás

MIVEL ÉRDEMES KÉSZÜLNI?

 • ennikével, innikével, hogy ha kell egy kis töltés az ünnepeltnek

 • olyan játékkal, amit szeret, és esetleg: csörög, zenél, villog

 • jó kedvvel és kitartással; a picúrok ebben a korban már nem mindig üldögélnek nyugalomban, így a ti segítségetekre is szükség lesz, hogy a legényeket, kisasszonyokat "kordában tartsuk"

MENNYIVEL HAMARABB ÉRDEMES IDŐPONTOT KÉRNI?

Ha azt szeretnétek, hogy a szülinapra elkészüljenek a képek, akkor a szülinaphoz képest legalább 3 héttel korábbanra érdemes időpontot néznünk. Ez azt jelenti, hogy 6 héttel a szülinap előtt javasolt küldeni nekem egy üzenetet.


Ha nem fontos, hogy meglegyenek a képek szülinapig, akkor csak 3 héttel azelőtt keressetek időpontegyeztetéssel, mint ahogy jönni szeretnétek.

Leírás_szülinapi_01.jpg

Ti választhatjátok ki, hogy a fotózásra milyen dekorációkat szeretnétek. Ezeket ide kattintva tudjátok megnézni. Mini csomag esetén 2, Normál csomag esetén 3, Maxi csomag esetén 4 dekorációt választhattok.


Ha élnétek ezzel a lehetőséggel, akkor a fotózás hetén mindenképp küldjétek el nekem a választott dekorációk kódját vagy képét, hogy ezeket tudjam bepakolni, mire jöttök.


De rám is bízhatjátok magatokat, ahogy szeretnétek.

TORTÁT LEHET-E HOZNI?

Persze, hozhattok nyugodtan tortát az ünnepeltnek. Tortamaszatolós képekhez viszont a 'barna' és a 'szürke' dekorok nem választhatóak (ezek kevésbé szeretik a tortát, mert papírból vannak)

Ha megfogadjátok a tanácsom, akkor a csokis krémet érdemes kerülni (kevésbé mutat jól a képeken :D) Viszont ezen kívül bármi jöhet, a lényeg, hogy a picúr könnyen tudja "rombolni".

Leírás_szülinapi_03.jpg

A DEKOROKAT KI VÁLASZTJA KI?

RUHÁKAT LEHET-E VÁLASZTANI A STÚDIÓBÓL?

Természetesen. Díjmentesen válogathattok a stúdióban lévő ruhácskákból, amiket ide kattintva megnézni. Ha élnétek ezzel a lehetőséggel, akkor a fotózás hetén mindenképp küldjétek el nekem a választott ruhák képét vagy kódját, hogy elő tudjam készíteni őket, mire jöttök.

CSALÁDI KÉPEK IS KÉSZÜLNEK?

Mini csomag választása esetén csak az ünnepeltről készülnek képek. Normál és Maxi csomag esetén viszont készíthetünk anyás, apás és tesós képeket is, ha szeretnétek.

JÖHETNEK A ROKONOK IS?

Leírás_szülinapi_04.jpg

Sajnos a stúdió méretéből adódóan a szülőkön és testvéreken kívül más nem tud jönni a fotózásra.

 • Mikor fotózol? Mikorra tudsz időpontot adni?
  Stúdiós fotózás esetén reggel, délelőtt és koradélután tudok fotózni. Szabadtéri fotózás esetén naplemente előtt 1-1,5 órával kezdünk, mert ilyenkor már egész alacsonyan van a nap, és az igazán szép fényeket ebben az időben kapjuk el. Jelenleg Sándorfalva és környkén lévő helyszíneken tudok fotózni. Kérlek ezt figyelembe véve keress meg időpontegyeztetéssel.
 • Hogyan lehet időpontot kérni?
  Időpontot írásban, (email-ben vagy Facebook-on belső üzenetben) egyeztetünk. Telefonon keresztül azért nem szeretek időpontot egyeztetni, mert nyugodtabbnak érzem magam, ha minden írásban szerepel. Így könnyebb visszakövetni, hogy kinek mit írtam, illetve, hogy Nektek milyen kéréseitek voltak felém esetlegesen. Meg persze a telefont nem tudom felvenni, ha épp dolgozok, viszont az üzenetet mindig megkapom.
 • Mennyivel hamarabb érdemes időpontot kérni?
  Legalább 3 héttel hamarabb érdemes bejelentkezni hozzám, hogy könnyebben találjunk időpontot fotózásra. Minél hamarabb, annál jobb. Kismama- és szülinapi fotózásoknál érdemes 4 héttel hamarabb felvenni a kapcsolatot, mint ahogy jönnétek, hogy biztosan találjunk megfelelő időpontot, hiszen itt nem nagyon lehet csúsztatni heteket.
 • Lehet-e fotózáscsomagokat kombinálni?
  Csomagok kombinációjára nincs lehetőség, ilyenkor arra kérlek titeket hogy inkább keressünk 2 külön időpontot.
 • Lehet-e plusz képeket rendelni?
  Természetesen van lehetőség a csomagon felül is képeket választani. Ára: 1-9 db plusz kép esetén: 1.400 Ft/kép ; 10 db plusz képtől kedvezményes ár: 1.200 Ft/kép
 • Ajándékutalványt lehet-e venni?
  Igen, tudtok fotózást ajándékozni ajándékutalvány formájában, amit vagy a stúdiómban tudtok megvásárolni előre megbeszélt időpontban. Vagy van lehetőség digitális ajándékutalvány vásárlására is.
 • Hogy van nyitva a stúdió? Lehet-e személyesen keresni?
  Nincs határozott nyitvatartási idő, hiszen mindig máskor vannak fotózások, így azokban az időkben mindig zárva vagyok. Kérlek minden esetben üzenetben vagy email-en keresztül keressetek, ne a stúdióban.
 • Esküvőfotózást, ballagást, keresztelőt vállalsz-e?
  Esküvőfotózással, keresztelő fotózással, ballagás fotózással illetve egyéb rendezvény/esemény fotózással nem foglalkozom. Szolgáltatások menüpontban megtalálod a nálam választható fotózásokat.
 • Szabadtéri fotózás esetén hogy történik a helyszínválasztás?
  Sokszor a legegyszerűbb helyszínek bizonyulnak a legjobbnak: egy mező, búzaföld vagy éppen egy nádas melletti kis tisztás. Természetesen a helyszínválasztást nagyban befolyásolja az időjárás, illetve, hogy éppen mi van virágzóban. Jelenleg Sándorfalva és környékén lévő helyszíneken tudok fotózni. Amennyiben ez megfelel, keress bátran! :)
 • Mi történik rossz idő esetén szabadtéri fotózásnál?
  Én általában az erős szelet és/vagy esőt tekintem rossz időnek, ha csak felhős az ég, mi ugyanúgy tudunk fotózni. Amennyiben úgy látjuk aznap, hogy esni fog, vagy erős széllökések várhatóak, keresünk egy másik időpontot, ami Nektek és nekem is jó.
 • Hogy történik a fizetés?
  A fotózás után tudtok fizetni készpénzben vagy átutalással. Egyelőre bankkártyás fizetés nem megoldható, de a jövőben szeretném ezt a szolgáltatást is biztosítani.
 • Mikor kapjuk meg a képeket?
  Fotózás után a képeket átválogatom, ami technikailag nem megfelelő, azokat kiszűröm. Ezekből összeállítok egy galériát (kb. 60-80 db kép kicsinyített méretben, vízjellel ellátva, amiknek letöltése, 'print screen'-elése/kifényképezése nem engedélyezett), amit a fotózás után 3-4 nappal küldök el Nektek. A képek kiválasztására 7 nap áll rendelkezésetekre (ha valamiért úgy látjátok,hogy nem lesz elég a 7 nap, semmi gond, csak szóljatok kérlek előre).Miután kiválasztjátok a Nektek tetsző képeket, én azokat szerkesztem/retusálom és a kiválasztás után 1-2 héten belül digitálisan küldöm. Nyers képek nem kerülnek átadásra.
 • Nyers képeket megkapjuk-e?
  Nyers képek nem kerülnek átadásra, mivel azok nem reprezentálják 100%-osan a munkámat, elképzelésemet, stílusomat.
 • Milyen formában kapjuk meg a képeket?
  A képek digitálisan (Google Drive-on keresztül) kerülnek átadásra.
 • A plusz képek árát hogyan tudjuk rendezni?
  A plusz képek árát átutalással tudjátok rendezni, amihez előtte elküldöm a számlát. A számla kiállításához egy nevet és címet fogok kérni.
 • Később is lehet még képet választani?
  Természetesen lehet. Viszont a galéria törlésre kerül miután kiválasztottátok a képeket. Így ha később is szeretnétek még rendelni, írjatok egy üzenetet, és feltöltöm újra a galériátokat.
bottom of page